След бойкота! Снимаха Елтън Джон с пазарска торба „Долче и Габана”

По време на шоу в Лас Вегас, певецът иронично каза „Обичам Долче и Габана”

Сър Елтън Джон бе въвлечен в добре документирана вражда с италианските дизайнери Доменико Долче и Стефано Габана, след като последните нарекоха бебетата, родени чрез ин витро оплождане "синтетични".

Но Елтън Джон, чиито двама сина Закари на четири и Илайджа на две,  са създадени с помощта на сурогатна майка чрез изкуствено осеменяване - изглежда предлага маслинова клонка, когато заявява любовта си към модния дует в Лас Вегас в сряда вечер.  Говорейки от сцената на концерта си в Колизеума, Елтън включи двойката в списък с вдъхновяващи хора, които са променили света, като Нелсън Мандела и лейди Даяна, предаде TMZ . 
Докато хвалбите му за дизайнерите бяха посрещнати със смях от публиката, Елтън продължи и добави:". Слушайте, бандата ми носят „Долче и Габана”, обичам дрехите на „Долче и Габана”.

Междувременно,  сър Елтън бе изловен от всевиждащите американски папараци да слиза от луксозен SUV пред магазин и о, чудо... в ръка певецът носи шопинг торбичка брандирана с логото на „враговете на инвитрото”.

Говорител на изпълнителя призна с думите: „Да, той е носил такава чантичка, но не е пазарувал. Това не променя становището му около изказванията на дизайнерите както и не отменя информацията за бойкота.”