Сигнал в БФС: Фенове на Левски готвят ексцесии на мача с Италия

Сериозни мерки за сигурност ще бъдат взети за квалификацията

Сериозни мерки за сигурност ще бъдат взети за предстоящата европейска квалификация между България и Италия в събота, научи Bulgariautre.bg.

В БФС е постъпил сигнал, че се очакват ексцесии по трибуните, които са продиктувани от негодуванието на феновете на Левски.

В БФС е постъпил сигнал, че се очакват ексцесии по трибуните, които са продиктувани от негодуванието на феновете на Левски. Малка група привърженици на "сините" готви своеобразен бойкот срещу футболната ни федерация. Крайните действия са в следствие на многото наказания, които бяха наложени в последните месеци на "сините" .

Припомняме, че през есента столичани на няколко пъти бяха лишени от публика на домакинските си мачове.

Чашата преляла през пролетта, когато бранителят на Лудогорец Козмин Моци бе наказан само за 1 мач, след като и изкара червен картон срещу Литекс, а след това показа и среден пръст на публиката.

В последствие той взе участие в дербито с Левски, което "орлите" спечелиха с 1:0.

Според Сектор "Б", от БФС ощетяват сериозно любимия им клуб за сметка на Лудогорец.

В същото време федерацията ни е с последно предупреждение от УЕФА, след като през есента и феновете на ЦСКА се издъниха звучно по време на двубоя с Хърватия.Тогава те запалиха куп пиротехнически изделия, които запратиха към феновете на гостите. Именно затова и сега част от националния стадион "Васил Левски" ще остане затворен като част от наказанието на европейската централа.Снимка на Деня

Щрихи от Плевен