Данчо Господинов: Някой търси да ме скара с публиката на Локо (Пд)

"Имам болки в глезена, надявам се за срещата с Марек да се оправя"

Вратарят на Локо(Пд) Йордан Господинов обясни изчерпателно пред Bulgariautre.bg причините, поради които няма да играе днес във Варна в първия полуфинал за Купата на България между Черно море и Локо (Пд).

"Имам болки в глезена и се разбрах с треньорското ръководство, че за мен е по-добре да не пътувам за Варна. Важно е да се оправя за шампионатния двубой на "Лаута" с Марек", бяха първите думи на Йордан Господинов.

"Как ще ме е страх от феновете на Локо(Пд) и затова не съм тръгнал за Варна? Това са пълни щуротии. Някой явно търси да ме скара с публиката на Локо(Пд). В България всеки е свободен да говори и пише каквото си иска. Аз обаче казвам каква е истината за мен", обяснява Данчо Господинов.

" Първият полуфинал във Варна е много важен за нас с оглед какви изходни позиции ще имаме за втората среща в Пловдив. Дори и да бием Марек за първенство, и да имаме шест точки разлика от тях, все още няма да е сигурно оставането ни в елита. Трябва да се потрудим в следващите мачове. Едно е шест точки разлика между Лудогорец и ЦСКА, и съвсем друго шест в долната половина на таблицата, които по-лесно се стопяват", предупреди Данчо Господинов.