Илия Груев: Гуардиола сигурно е доволен, че Барса се падна на Байерн

Според К.Х Румениге е хубаво,че Атлетико(М) е отпаднал защото играят антифутбол

Илия Груев живее и работи в Германия. Дълги години той бе футболист в германски отбори. От 2013 година е помощник-треньор на Кайзерслаутерн. Груев коментира пред Bulgariautre.bg полуфиналните двойки в Шампионската лига Барса - Байерн и Ювентус - Реал(Мадрид).

"Гуардиола със сигурност е много доволен, че неговата първа любов Барса се падна да играе със сегашното му  треньорско увлечение Байерн", бяха първите думи на Илия Груев.

"На такава фаза на турнира и между такива отбори няма никакво значение къде е първият мач. Това, че втората среща ще е в Мюнхен не дава предимство на нито един от двата отбора в този ожесточен полуфинал", смята Груев.

"След като във втория четвъртфинал Байерн разгроми Порто с 6:1, тимът си върна отново обичайното самочувствие и е готов да срещне всеки от останалите грандове", напомни Груев.

"Ювентус и Реал ще предложат също интересен сблъсък. Тук трябва да напомня изказването на Карл-Хайнц Румениге който си пожела всеки друг, но не и Атлетико(Мадрид). И е доволен, че са отпаднали от Реал, защото според него "дюшекчиите" играят антифутбол", сподели Груев.