Татяна: Понякога ми се иска да съм повече дама, а не войник (Видео)

Булевард

01-05-2015, 13:11

Снимка:

Пайнер

Автор:

Георги Стоянов

Всичко от Автора

"Трудностите са ме направили още по-силен човек", споделя фолк звездата

Фолк звездата Татяна в ексклузивно интервю за Bulgariautre.bg след успеха на новия си проект "Да сме квит".

Татяна, поздравления за новата ти песен “Да сме квит”. Работи по нея със скандално нашумелия Оцко. Оправдан ли беше този риск?

Благодаря, радвам се на успеха на песента! Отново заложих като композитор на Оцко, с който вече имаме няколко общи парчета. Доверих му се изцяло и то след всички помии, които се изляха върху него. Той е един много талантлив композитор, който прави хитове и това е факт, без да искам да обидя другите колеги. Точно в този момент аз му показах, че вярвам в него, защото имаше доста колеги, които се отдръпнаха и говориха немного приятни неща! Оцко е много положителен и напук на всички глупости, които се случиха, той показа, че ще продължи да прави хитове. Текстът е на Тина Денчева, с която малко се поизмъчихме, но мисля, че крайният резултат е вппечатляващ. Исках сама да провокирам себе си, и в текста, който ще изпея, да бъда доста по смела и директна, дори към мъжката половинка. Виждам, че доста хора си споделят статуси от части на песента, така че съм сигурна. че накарахме доста хора да свържат текста с личния си живот (смее се).

Това май е песента, която най-бързо те изстреля и само за няколко седмици събра милион гледания?

Да, така е и съм много щастлива от този факт. Работих доста по този проект и исках наистина да изненадам почитателите си. Снимахме над 30 часа с Йордан Петков и самият клип беше доста тежък, но виждам че към днешна дата всичко си е заслужавало. Нашите фенове са точният критерий за това, дали една песен ще стане хит и нищо друго не може да попречи на това. Ако те я харесват, споделят, пеят, а моите участия се удвояват, това е показателят за цялостната работа на екипа ми. Чувствам се шастлива и обичана и мисля че трябва да продължа в този дух, защото почитателите ни сами ни насочват какво искат от нас, а в крайна сметка това е и моето призвание.

За пореден път показваш перфектно тяло и доза сексапил. Какво ти струва това, имайки предвид, че имаш син на 16 години?

Благодаря на Господ за всичко природно, което ми е дал, но оттам нататък всичко е много подръжка, спорт и определен начин на живот, за да изглеждам така. Много е важно как се чувства човек вътрешно, защото това е и отвън. За този проект спортувах по два пъти на ден, хранех се под строг хранителен режим, което не беше никак лесно. Имам много силна воля и това е най-големият ми коз.

Има ли човек, който ти помага финансово и как се справяш с реализирането на толкова скъпи продукти?

Не, няма такъв човек! Всичко, което правя в кариерата ми го осъществявам единствено и само сама. Разчитам на участията си и доходите, които изкарвам. Нашите продукти са доста скъпи и много пъти съм имала и трудни моменти, но както казват доста мои колеги, ти наистина си шастливка и нещата ти се получават! Имайки предвид, че имам и семейство и дете. Трудно е да бъдеш звезда в България, особено, ако не трябва да разчиташ на богат човек до себе си или спонсор. Всичко, което го правя, го правя с много любов и желание и това е моето призвание. Обожавам професията си, а трудностите са ме направили още по силен човек, въпреки че понякога ми се иска да съм повече дама, а не войник (смее се).

Какво да очакват оттук нататък твоите почитатели?

Работя вече и по нови проекти и се надявам тази година много да ги радвам! Защото животът е един и това, което искам за себе си и тях, е да му се радваме.