Шофьорът, убил дете в Бургас дори не спрял след удара /обновена/

Крими

02-05-2015, 16:23

Снимка:

снимка, 24 часа

Автор:

БургасУтре

Всичко от Автора

Още по Темата:

8-годишно дете е премазано в Бургас, шофьорът е избягал

Страхил Стоянов е загинал на място, издирват БМВ-то и водача

Момченцето, което преди два часа беше блъснато от лека кола, е загинало на място. То е на 8 години, казва се Страхил Стоянов и е от намиращия се в близост ромски квартал на Бургас, "Победа". На мястото на инцидента в момента има полицейски коли, линейка, както и десетки жители на квартала до пътя. Част от платното ще остане временно отцепено. Оперативно следствена група прави оглед и замервания на място.

По първоначална информация, детето е ударено от черен лек автомобил, марка БМВ, в момент, когато то е пресичало от езеро "Вая" в посока към "Акациите".

От полицията уточниха, че се издирва извършителят на катастрофата. 

Детето беше премазано около 14.30 часа на бул. “Тодор Александров“ в Бургас, по известен като околовръстното шосе за "Меден рудник" и Созопол. Колата, която го е блъснала е избягала от мястото на инцидента.  

Шефът на КАТ в Бургас, Иван Ишкиев, поясни, че детето е малолетно и е пресичало неправилно пътното платно. Детето е било блъснато от превозно средство, за което тепърва се осъществява проверка какво е. Водачът изобщо не е спрял колата си след удара и не е сигнализирал на спешния телефон 112, а е продължил в посока към бул. "Трапезица" на града. 

Тепърва самоличността му ще се изяснява.