Румънска контрабандистка заловиха на Капитан Андреево

Крими

05-05-2015, 12:16

Снимка:

Архив

Автор:

starazagorautre.bg

Всичко от Автора

В тайник на турски автобус са открити парфюми, маратонки и дрехи

Парфюми, дрехи, обувки и цигари без бандерол задържаха при съвместна проверка митническите служители от мобилни групи към ЦМУ  и Митница Свиленград.

Стоките са открити при проверка на автобус с турска регистрация, изпълняващ редовната линия  Истанбул - Букурещ. Пред митническите служители пътниците не декларирали лични вещи, стоки и валутни ценности. При последвалата щателна проверка от фабрична кухина на автобуса, намираща се в товарното помещение, митничарите извадили 504 парфюми и тоалетни води, с логото на известни търговски марки. Ароматите се оказали собственост на една от пътничките в автобуса, румънска гражданка с инициали М.С., на 45 години от Букурещ. От автобусната кухина са извадени още 72 чифта спортни обувки и 64 спортни екипа, носещи логото на световноизвестни марки, както и 90 кутии цигари без акцизен бандерол, които били също собственост на румънската гражданка.

На нарушителката е съставен акт за опит да бъдат пренесени стоки през държавната граница без знанието и разрешението на митническите органи.