Илиана Беновска громи имиджа на "България търси талант"

Слави Трифонов мълчи

Огромен скандал е на път да срине напълно имиджа на Слави Трифонов и "България търси талант" след унищожителното разкритие за формата, който направи журналистката Илиана Беновска.

Беновска възмутена напусна шоуто и мястото си в журито само дни преди големия му финал, припомня ТОПактуално. А мотивите й бяха повече от шокиращи – от компанията на Слави Трифонов и ръководството на формата й диктували в ухото за кого да гласува. Думите на Беновска разбуниха духовете и доведоха до грандиозен скандал, свързан с измамата.

"Влязох в "България търси талант", за да помагам на хората и за да се опитаме да променим макар и малко съзнанието на българина. Но какво се получи – едно голямо нищо. Да се стигне дотам, че да ми диктуват за кого да гласувам и кой трябвало да стане победител?! Потресена и омерзена съм от това. А за Слави Трифонов само ще кажа, че забрави откъде е тръгнал и вече е доста различен от борбения, трудолюбив, справедлив и морален човек, когото познавах", заяви разгневената от измамата Илиана Беновска.

Думите й провокираха масовото недоволство на зрителите, чиито смс-и в подкрепа на любимците им преспокойно могат да бъдат манипулирани и гласът им да премине в друга посока – според желанието и предпочитанията на ръководните кадри.

Ако това се окаже вярно, то смисълът на цялото шоу "България търси талант" ще се опорочи и повече никой няма да вярва в така наречените шансове за изява на младите

Очаква се и официалната реакция на Слави Трифонов, който до момента не се е изказал с официално становище. Малко вероятно е обаче той и екипът му да останат безучастни по случая и обвиненията на Илиана Беновска да бъдат подминати без отговор, прогнозира сайтът.