Стилиян Петров поздрави Бургас за организацията и базите по Евро 2015

Мисия Бургас

21-05-2015, 17:45

Автор:

Светлина Еленова

Всичко от Автора

Още по Темата:

Кметът се среща със Стилиян Петров

"Разговарях с щабовете на Франция и Германия, които споделиха много положителни впечатления", каза още звездата

„Добро бъдеще на Бургас“ пожела Стилиян Петров в специалната книга на Община Бургас, в която известни личности отправят своите пожелания към града. Това стана по време на пресконференция  за закриването на Eвропейското първенство за юноши до 17 години този петък. В нея взеха участие кметът Димитър Николов, бургаската футболна легенда и бивш съотборник на Стилиян Петров - Радостин Кишишев, както и Павел Колев, директор на турнира.

Пред медиите Стилиян сподели, че е очарован от откриването на първенството и от публиката. Той изказа надежда, че два пъти по-добре ще премине закриването на турнира, призовавайки всички да присъстват на стадиона. "Ние сме футболна нация, милеем за футбола, да покажем на всички, че искаме БГ футбол и младите таланти да се развиват". 
По негова информация щабовете на финалистите - Франция и Германия, са изказали невероятните си впечатления от престоя си у нас и по-конкретно от организацията, тренировъчните терени и публиката. "За нас това е най-важното, да се говори за това години напред". Той призна, че вървим с години след страните с добър футбол по отношение на тренировъчни бази и подготовка. 
"Много усилия се изискват за организацията на такова престижно първенство. Това, което сте постигнали по отношение на подготовката и на тренировъчните бази е невероятно", каза Стан.