Сампдория иска Бербатов, но той желае ли да играе в Серия А ?

Митко си го влече Острова и Висшата лига

Медиите в Италия разпространиха новината,че отборът от Генуа Сампдория иска да привлече Бербатов.

За играч на 34 години това е повече от комплимент за неговите възможности. Един от големите отбори на Серия А да желае да го притежава в своите редици. Тим през който като играчи е преминала невероятната двойка Роберто Манчини - Джанлука Виали. И много други добри футболисти. Тим,който а разлика от Монако, има темпераментни привърженици и гарантирано люто дерби в Серия А с градския съперник Дженоа.


Проблемът е,че Митко си го влече Острова. Съвсем наскоро Бербо бе получил оферта от Фиорентина, после от Ювентус. Разбуни два клуба,които и без това се мразят. Защото първо трябваше да отиде във Фиорентина. Оставаха само медицинските прегледи да изкара при "виолетовите". На летището в Мюнхен му се обадиха от Ювентус и той тръгна натам.

Уж. Защото в крайна сметка отиде в любимия си Лондон. Но този път във Фулъм. Чак след това заигра във френската Лига 1 в Монако.

Сега, след година и половина във Франция има шанс да заиграе в Серия А, макар и в Сампдория.
И да поиграе отново в топшампионат в който се оценява техниката. А Митко я има в изобилие.

Не може да става въпрос за класата на тим като Сампдория и новака във Висшата лига Борнемут. Но македонския инат и желанието му да играе на Острова със сигурност ще вземе превес.

Ще бъде изненада, и то приятна, ако видим през новия сезон Митко Бербатов в Серия А в Сампдория. Тук трябва да направим едно намигване към него,че ако отиде там, ще отведе семейството си в красивата Генуа.