Да поиграем волейбол в Южния парк

София Лайф

06-06-2015, 10:05

Снимка:

http://pixabay.com/

Автор:

Sofiautre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Велосипеди спират движението в София

София - Европейска столица на спорта през 2018 г.

Събитието се реализира в подкрепа на инициативата София - Европейска столица на спорта 2018 година

Столична община и Сдружение „Младите в действие”, в партньорство с Национална спортна академия „Васил Левски”, организират голям волейболен празник „Парк волей” за ученици от Столичните училища в Южния парк, съобщиха от пресцентъра на Столична община.

Събитието се реализира в подкрепа на инициативата София - Европейска столица на спорта 2018 година. Началото е 09.30 часа на Голямата поляна „Със сцената” в Южния парк, вход от към бул. „Гоце Делчев”. Официалното откриване на събитието е в 10.30 часа.

На осем специално изградени игрища ще се проведат: мини-волейбол за ученици от 4-6-ти клас, много забавни щафетни игри с награди за всички гости. Участие в празника ще вземат над 400 деца на възраст 10-12 години разпределени в 33 отбора - момичета и момчета за мини волейбол. За всички участници са осигурени разнообразни награди и изненади.

Волейболни национали и треньори ще бъдат специални гости на празника - старши-треньорът на ЦСКА Александър Попов, Валентин Братоев, Георги Братоев, Николай Николов, Нели Нешиш, Ева Янева, Виктория Григорова и много други гости. Поканени да присъстват са: Калин Каменов - заместник министър на младежта и спорта, общински съветници, представители на Постоянната комисия за децата младежта и спорта към Столична община и други.