Шофьорка преби почти до смърт момиче, снимало как минава на червено

Крими

20-06-2015, 12:33

Снимка:

снимка, Дейли мейл

Автор:

БургасУтре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Мащехата, пребила до смърт дете, иска условна присъда

Зарязала буса, пълен с туристи, и почнала юмручна саморазправа

Лондонска шофьорка на туристически автобус от фирмата "Голдън Турс" преби почти до смърт колоездачка, която си позволила да запечата с мобилния си телефон как тя шофира на червен светофар, пише вестник "Дейли мейл", цитиран от 24 часа.
27-годишното момиче било атакувано от шофорка на улица Стамфорд в квартала Саут Банк в Лондон. Най-напред шофьорката се показала на стъпалата на автобуса си и се развикала как може до я снимат без нейно позволение. След това започнала да сипе ругатни по адрес на момичето. "Но госпожо, вие карахте на червено, и аз просто го документирах. Защо е този остър език", попитало момичето.
Облечената с бяла риза водачка само това и чакала. Зарязала буса, пълен с туристи, и почнала юмручна саморазправа. Тя имала толкова силно кроше,че повалила момичето на земята.
Паникьосаните туристи попитали побойничката : "И вие смятате да си карате автобуса, пълен с хора след този скандал?!". На което мамашата отсякла да не и се бъркат в работата.
След като случая станал достояние на медиите на Острова, договорът на бойната водачка с туристическата фирма е прекратен.