Петя Раева представи новото си здравословно меню на бляскаво парти в ресторант SozopoliS

Това е второто специално меню, което Петя Раева създава специално за ценителите на добрия вкус и красивата фигура

На 25 юни Петя Раева представи новото си, 8-степенно меню, на бляскаво парти в ресторант SozopoliS в София, собственост на популярния бизнесмен Стефан Шарлопов. Изкусителните ястия са направени специално за веригата ресторанти в столицата и в черноморския курорт Созополис и вече са официална част от менюто на заведенията.
Отбраните гости, представители на светския и политически елит у нас, останаха повече от очаровани от дегустацията на апетитните изкушения и не спряха да поздравяват Петя, която създаде и най-продаваната в България хранителна добавка за отслабване New Green Line. Качествата на ястията оцени високо и популярният боксьор Кубрат Пулев.
Салата с черна леща "Белуга", черен ориз с коприва, броколи и розмарин, авокадо с пушена сьомга, заквасена сметана, чери домати и босилек, киноа със спанак, морски дарове и пармезан и френско петле, приготвено с бяло вино и поднесено с аспержи, розмарин и мащерка, са само част от изкусителните предложения на Петя Раева, които са способни да задоволят всеки вкус.
Менюто на Петя Раева отговаря напълно на мотото "Радостта от храненето" – ястията имат първокласни вкусови качества, като в същото време са диетични и балансирани, доставяйки истинска радост както на сетивата, така и на тялото.
Селекцията храни е идеална за хора, които ценят истински качествената храна и в същото време държат на здравето и фигурата си. Подходящо е за всички и е съставено само от висококачествени продукти.
Това е второто специално меню, което Петя Раева създава специално за ценителите на добрия вкус и красивата фигура. Наскоро експертът по здравословно хранене представи и уникалното си 13-степенно меню, създадено ексклузивно за ресторант Ниагара, София.