Екипът на краля на Боливуд Шарук Кхан опъна шатри край Сапарева баня

Снимат каскади на летището с мощни джипове

"Цял ден снимаме каскади, които във филма ще траят само няколко минути. Имаме още три дни снимки край Сапарева баня. Филмът е индийска любовна история, но има гонки с автомобили и мотори и се изпълняват сложни сцени, които застрашават живота на актьорите, и ние сме хората, които ги заместваме”, заяви Калин Керин, цитиран от struma. bg. Той сподели още, че участва във всички американски продукции, които се снимат в България, дублирал е Брус Уилис и Стивън Сегал.

На летището има всичко необходимо за актьорите и обслужващия персонал, дори и каравана за сандвичи, пици, безалкохолни напитки. Около снимачната площадка са разположени 10-ина камери и много апаратура. Комуникацията между режисьора и екипа на снимачната площадка се осъществява чрез радиостанции.

Екипът на Шарук Кхан ще снима и в Банско. В средата на юни кметът Георги Икономов заяви, че е получил уведомление от Министерството на туризма, че до края на годината предстои реализирането на филмовия проект. Очаква се в Банско да бъдат наети 300 роми за статисти.