Подробности от тайната сватба на Аштън Къчър и Мила Кунис

Всичко около тържеството беше толкова силно засекретено, че и най-опитните папараци не успяха да надушат случващото се под носа им

Журналисти отвъд океана откриха детайлите около тайната сватба на Мила Кунис и Аштън Къчър. По-специално, с тана известно мястото където тържеството се е състояло, как булката изглеждаше и как актьорите са облекли деветмесечната си дъщеря.

Тъй като, Аштън и Мила скриха за брака, който са сключили през уикенда на 4 или 5 юли, клюкарите постепенно изцедиха техните приятели за информация от провелото се тържеството.

Източниците, който пожелаха анонимност, разказаха пред списание Пийпъл, че церемонията се е състояла в историческото и невероятно живописно място  The Secret Garden at Parrish Ranch в Калифорния.

Това е уединена частна територия, която често се използва за провеждане на пищни сватби. Мястото буквално е пропито с любов и вдъхновение - има ябълкови градини, както и няколко езера с лодки и дървени мостове, плачещи върби, под сянката на които влюбените двойки така обичат да се снимат.

На тайна сватба на Кунис и Къчър, която не успяха да надушат дори най-опитните папараци, присъстваха само близки приятели и роднини на актьорите. Според очевидец, Мила изглеждала прекрасна и очарователна в снежнобяла рокля. Звездата от "Черният лебед" била със събрана във висока опашка коса. Деветмесечна дъщеря на Аштън и Мила Уайът също облечена в бяла рокля предизвиквала радост и умиление в околните: "Те бяха толкова щастливи. Те наистина се обичат един друг,!" споделя възхищението си източника.