Спас Делев: Благодарен съм на всички от Берое, че успявам да вкарам голове

Надявам се бързо да направим добър колектив

Големият герой на Берое от мачовете с Атлантас в Лига Европа - Спас Делев, не се изживява като такъв след елиминирането на литовците. Той вкара хеттрик на реванша в Стара Загора, спечелен с 3:1, а в първия двубой добави още един гол.

Според него, не е толкова важно, че бележи толкова голове, а че отборът му печели. Той вече мисли за следващия съперник Брьондби, а обърна внимание и за шампионата, в който целта пред него е титлата.

"Изиграхме си и двата мача по перфектен начин, вкарахме си положенията и заслужено продължаваме напред. Радвам се, че успявам да вкарвам голове, но това не е най-важното."

"За да успея да се разпиша, трябва да съм благодарен на всички, дори на момчетата от скамейката. Трябва да сме един колектив, за да печелим", сподели Делев пред Diema Sport.

"Още първия ден като дойдох тук, ме приеха доста добре. Надявам се бързо да направим добър колектив, за да вървим напред и да се борим да сме шампиони тази година. Искам да си поставям високи цели, за да ги изпълнявам."

"Няма ценни голове, важното е да побеждаваме, пък ще видим. Може би за в бъдеще е запазен най-ценният ми гол. Тази вечер ще почиваме, после ще тренираме и започваме да мислим за Брьондби."

"Те са добър, класен отбор, ще ги преценим. Ще играем футбол и се надявам да ги победим. Няма да се предаваме", заяви още новото попълнение на старозагорци след двубоя с Атлантас.