Лудогорец и Черно море все още имат шансове да се класират

Берое трябва да направи чудо в Дания

Лудогорец и Черно море все още имат шансове да се класират напред. Независимо от загубато с 0:1 в Разград, тимът на "орлите" си остава фаворит. Въпреки подновения си състав, въпреки новия треньор Бруно Рибейро, който още не може да влезе в час, и да осъзнае къде се намира.

Просто Лудогорец не може да си позволи отпадане в такава ранна фаза на турнира. При това от такъв неизвестен съперник. И ще направи всичко  да докара нещата поне до участие в групите на Лига Европа.

Черно море винаги се е характеризирал с това, че е бояк състав. Играчите му имат воля и знаят как да воюват за да постигнат своята цел. Показаха го на финала за Купата на България срещу Левски.

На реванша в Минск ситуацията дори изглежда по-възможна за преодоляване. Да не забравяме,че срещу отбора от "Герена", тимът от "Тича" губеше на "Лазур" с 0:1 почти до края на мача. Но намери сили да се изправи и да вземе финалната победа в продълженията.

А в Беларус все пак се тръгва от 1:1 и предстоят поне още 90 минути. При нов подобен резултат ще има продължения, и може да се стигне до дузпи. Вездесъщия Курьор отново се разписа. Може да го направи и в Минск.

А играчите на треньора Никола Спасов и съотборници на капитана Мишо Венков няма да се предадат лесно. Ще играят с пълни сили за да продължат напред.


Загубата на Берое с 0:1 в първата среща под Аязмото не е неуспех срещу Милсами, а срещу стабилния Брьондби.

От Лудогорец и от Черно море ще се очаква да направят нещо. А Берое ще отиде в Дания с най-малко очаквания. И това може да ги освободи психически да търсят чудото. Дори победа за заралии с 2:1 или 3:2 ще ги прати напред. Е, при успех с 1:0 на отбора на Петър Хубчев ще има продължения. А може и дузпи.


Така,че докато има шанс за продължаване напред, ще има и надежда. И за трите български тима.