Бирмата с 500 лева глоба за бой в Слънчев бряг след скандал с Преслава

Бургас Лайф

29-07-2015, 12:09

Снимка:

снимка, razkritia

Автор:

Светлина Еленова

Всичко от Автора

Още по Темата:

Инспектори затвориха бар в Слънчев бряг

Охраната на Станоев нокаутирал гарда на бившата си любима

За скандала между Преслава и Георги Станоев, който доведе до бой между охраните им, Бирмата ще отнесе глоба от 500 лева по Указа за борба с друмното хулиганство.

Инцидентът е станал на паркинга на хотел „Тарсис” в Слънчев бряг. 

Установено  е, че спречкването възникнало между 25-годишния Георги Станоев  и 31-годишната Преслава, като последвала намесата и на 25-годишния С.З. (охранител) от обкръжението на Станоев.

Станоев и С.З. нанесли няколко удара на охранителя на Преслава - В.И., който бил приведен в безпомощно състояние.

Своевременно са иззети записи от охранителните камери в близост до местопроизшествието и са установени свидетели на инцидента. Всички участвали в побоя лица са доведени в Районно управление - Несебър и задържани за 24 часа.

Сбраните по случая материали са докладвани в Несебърска районна прокуратура и е образувано административно производство по Указа за борба с дребното хулиганство. В резултат на това - на 28.07.т.г. с решение на съдия от Несебърски районен съд на Георги Станоев е наложена глоба в размер на 500 лв., на С.З. - глоба в размер на 100 лв. по повдигнатите обвинения за извършени нарушения по Указа за борба с дребното хулиганство.Снимка на Деня

Щрихи от Плевен