Фотобомба! Хю Джакман изненада репортер (видео)

Що е фотобомба и как се прави?

По света наричат „фотобомба” неочакваното появяване в кадър докато други хора се снимат, от както съществуват камерите това се случва и докато се прави видео. Не веднъж деца или случайни минувачи са правили „фотобомба” на живо по телевизията докато репортери предават на живо в ефир.

Актьорът Хю Джакман определено заслужава „Оскар” за най-добра фотобомба, това твърди млада репортерка от Канал 10, която стана жертва по време на пряко включване от детската болница в Сидни.

Хю не случайно е в здравното заведение, звездата от "Върколак" е участва в благотворителна програма Back On Track, фонд за борба с рака (програма имаща за цел да помогне на болните деца да продължат образованието си).

Във видимо добро настроение актьорът забелязва репортерката при излизането си от болницата и решава да я изненада, промъква се зад гърба й и изкача изведнъж в кадър с думите „фотобомба”...

Трябва да се отбележи и професионализма на репортерката, която спокойно и с усмивка, поздравява Джакман и продължава да работи.