Томислав Дончев: ГЕРБ няма да се коалира с никого за местния вот

Политика

12-08-2015, 10:37

Снимка:

©Надежда Чипева

Автор:

България Утре

Всичко от Автора

Кметът трябва да е добър човек, за да не злоупотребява с властта, убеден е вицепремиерът

Посланието ми е едно – местните избори са най-важните, защото всеки българин може да се срещне с кмета, 70% от публичните услуги на държавата се изпълняват от кметовете, припомня той. Кметът трябва да е добър човек, за да бъде добър управленец. Ако кметът не е добър човек и получи тази голяма власт, може да злоупотреби с нея, категоричен бе Томислав Дончев в ефира на бТВ.


Не знам да има строителство на нов лифт в Банско. Наръчникът за избор на кмет, който съм публикувал в социалните мрежи, си е лично мой и няма нищо общо с ГЕРБ, каза герберът Томислав Дончев в ефира на бТВ.


В Пловдив нямаме двама кандидат-кметове на ГЕРБ. Всеки има право да се кандидатира за кмет, припомни герберът. Младежите на ГЕРБ трябва да бъдат закалявани и затова са нощували пред ЦИК, за да може да се регистрираме първи, допълни Дончев.


ГЕРБ няма да се коалират с никого, ние се явяваме сами на тези избори, ако някой иска да подкрепи наш кандидат няма да му откажем. Винаги сме готови за нови парламентарни избори, но това няма да е добре за държавата, категоричен е Дончев.
Голяма част от инфраструктурните проекти се случиха с европейски пари, но има големи трудности, защото говорим за инвестиции, които не са правени от 20 години, припомни Дончев.Снимка на Деня

Красотата на парк "Кайлъка"