ГЕРБ регистрира кандидатите си за избори в Бургас

Мисия Бургас

22-09-2015, 10:12

Автор:

Светлина Еленова

Всичко от Автора

Още по Темата:

ГЕРБ първи с регистрация в ОИК- Симитли

Традиционно кандидатите на партията са хора, доказали своите умения в професиите си

Димитър Николов официално е кандидат за кмет на община Бургас за трети мандат. Това се случи след като ръководството на ПП ГЕРБ входира документи за кандидатурата му, за кметове на кметства и листа за общински съветници. Първи в листата е Димитър Людиев - досегашен водач на общинските съветници, през изтичащия мандат. Той успешно ръководи най-голямата група в местния парламент и отстояваше добрите решения за града. 

Традиционно кандидатите на партията са хора, доказали своите умения в професиите си. Бургазлии ще могат да дадат своя вот за юристи, медици, инженери, журналисти, икономисти, представители на културните, образователните и спортните среди. В листата на ГЕРБ има представители от различните райони на града, включително и от най-големия - "Меден рудник". И тази година сред кандидатите на партията са и общественици от гражданската квота, която също е традиция за партията.

"Доволен съм, че съм водач на листа с толкова много успели бургазлии. За нас е важна приемствеността - затова гласувахме доверие отново и на колеги от предходните два мандата. Вярвам, че новите лица ще повдигнат темпото на работа. Доволен съм, че и тази година с нас са и толкова много млади хора", коментира Димитър Людиев.