Петя Раева представи уникалния New Green Line в ефира на Канал 3

Петя Раева, която бе специален гост в сутрешния блок на Канал 3, представи в ефир хитовата си добавка за отслабване New Green Line.
„Основното й предназначение е за отслабване, но всъщност тя действа комплексно – разказа пред камерата специалистът по здравословно хранене. – New Green Line изчиства организма от токсини, притежава антиоксидантно действие, забързва метаболизма, енергезираща е и гори мазнините - всичко това се дължи на богатия й състав“.
„Първите два най-важни ефекта, които човек изпитва, при започване на прием на добавката е потискането на апетита и засилването на метаболизма“, сподели още Петя.
Популярната дама разкри още, че вкусът на New Green Line е много специфичен и напомня люта чушка. Всъщност, това е и една от основните съставки в добавката, която има способността да загрява тялото и да гори на мазнините.
„Няма вълшебно средство, което да гарантира отслабването в срокове. Това е спомагателно средство за човек, който иска да се промени към по-добро. Целта на тази добавка е именно да ни помогне по пътя на промяната“, разказа още г-жа Раева.
Тя обясни, че по време на отслабването си е приемала съставките на New Green Line поотделно и след това е решила да ги комбинира в един нов продукт, който действа още по-оптимално.
New Green Line се утвърди като тотален хит не само сред обикновените хора, а и сред редица представители на светския и политически елит като депутата от ДПС Ерджан Ебатин, фолк звездата Ивана и др.