На 10 октомври очаквайте Мис и Мистър Топ лица на Пловдив - 2015

White bar на хотел „Лайпциг“ и Национална агенция Идея Прима ви канят на All inclusive емоцията на Пловдив - конкурса за красота и европейски зрелища Мис и Мистър Топ лица на Пловдив - 2015 година!

Мис и Мистър Топ Лица се провеждан в много градове, дойде ред и Пловдив да докаже славата си на един от градовете с най-красиви момичета и момчета. А когато тежките корони намерят своите притежатели, те ще имат възможността да участват в националния конкурс Мис и Мистър Топ Лица на България, където ще трябва да се преборят с останалите победители.

Ивентът ще се проведе на 10  октомври,  събота, от 20 часа в White bar на хотел „Лайпциг“. Модният спектакъл Топ лица на Пловдив се провежда за трета поредна година в Храма на светскя живот под тепетата- White bar.

 За Тези, които биха искали да се запишат участие в конкурса, ще споделим, че модното състезание изповядва философията на пълен fair play! Тоест гласуването от страна на журито е явно, пред зрители, участници и медии и по шестобалната система. Резултатите се записват в протоколи. Журиращите в конкурса са от страна на домакините от  White бар, спонсори от известни и реномирани пловдивски фирми, естествено запазено присъствие в така наречената „Комисия на честа“ имат и представители на пловдивските  медии.

  Всички тези редове ги пишем, в потвърждение за това, че всичко ще се разиграва на сцената и пред хората, а не зад кулисите.

Конкурсът ще се проведе в три тура - бански, официален и артистичен, през които участниците ще могат да пленят журито, което трябва да се справи с трудната задача да избере най-добрите от тях. Победителите ще получат големи парични и предметни награди и много други изненади.

  Платформата на конкурса е динамична, екстравагантна и извън клишетата и стандартите за единствена и нескончаема   "разходка на модни закачалки".

Освен това интригата кулминира винаги и за двата пола, тъй като участниците са момчета и момичета.

 За да влезете в Хола на шоу бизнеса, елате първо в предверието му,  в деня на шоуто, на репетицията и кастинга 10 октомври, събота, от 14,00 часа в White бар. За да участват в  конкурса мис и мистър Топ лица на Пловдив, момичетата и момчетата трябва да имат навършени 16 години, и да притежават  принцип на отседналост, тоест да са родени, да следват, учат, работят или някои от родителите им да са от Пловдив. В шоуто за модели има и още един конкурс- мис и мистър Български топ лица- клон Пловдив. В него могат да участват желаещи както от Пловдив,така и  от други градове. Тези обаче, които са от други градски  локации нямат право на присъствие в мис и мистър Топ лица на Пловдив-2015, по простата причина, че  няма логика в това.

 Съорганизатор на шоуто на сезона мис и мистър Топ лица на Пловдив-2015 е Национална модна агенция Идея Прима, с позиции в над 40 града и курортни комплекси в България. Водещ и продуцент на конкурса е собственикът на агенцията-Димитър Увалиев. Така, че всички тезикоито се триумят ще кажем:" Талантът няма нужда от анонимност! Елате там, където Другите нямат шанс да бъдат!"

За записване и повече информация www.idea-fashion.com