Иван Жабов и кандидатите за общински съветници от ГЕРБ в открита приемна

Акцентите в нев са поставени върху подобряване качеството на пътната инфраструктура, здравеопазването, образованието

От днес всички жители на Средец могат да посетя шатрата на ГЕРБ, която се намира на централния площад в града. Всеки ден там ще са кандидатите за общински съветници от партията и кандидатът за кмет инж. Иван Жабов.

Още с откриването си шатрата предизвика интерес сред местните хора, които се спряха да получат повече информация от кандидат-съветниците Динко Цъцаров, Тодорка Георгиева и д-р Николай Танчев. Жителите могат да получат и информационни материали и сувенири.

Освен с проектите и програмите, които ще бъдат акцент през следващите 4 години на управление, гражданите могат да получат информация за това какво е успешно реализирано и през изминалите години, какви са постигнатите резултати.

Основна тема в разговорите с хората е  представянето на предизборната програма за управление на кандидат кмета Жабов и номинираните за общински съветници. Акцентите в нев са поставени върху подобряване качеството на  пътната инфраструктура, здравеопазването, образованието, култура и туризъм.

Новооткритата щатра ще бъде разположена на площада от днес до 23 октомври. Успоредно с тази инициатива се провежда и предизборни събрания в съставните села от община Средец. Преди дни се проведоха първите събрания в селата Вълчаново, Голямо Буково, Сливо, Проход, Бистрец и Кубадин. Предстоят срещи с жители на селата Суходол, Малина, Драка, Росеново, Пънчево и Богданово.