Процесът за девствеността на пловдивска поетеса се отложи за 10-и път

Крими

15-10-2015, 12:22

Снимка:

©24chasa.bg

Автор:

Пловдив Утре

Всичко от Автора

Албена Хинкова се яви в съда с минижуп и розов чорапогащник на пчелни кутийки

Правена ли е хименопластика на 40-годишната поетеса от Пловдив Албена Хинкова, трябва да докаже експертизата на д-р Светлозар Спасов. Той обаче не се яви на делото в пловдивския районен съд и процесът се отложи за 10-и път. Пред "24 часа" съдебният медик уточни, че не е готов със заключението.


Ищцата, която съди своя колега Николай Славов, пристигна в залата с бяло късо палтенце, минижуп и розов чорапогащник на пчелни кутийки. Тя претендира Славов да й заплати 3000 лева, обидена, че я засегнал на чест.


"Кажи бе, моме, макар че ти не си мома, но това няма значение!", казал той на Хинкова по време на литературна сбирка през юли м.г. Ядосана от думите му, тя си извадила медицинско, че е девствена и предяви иск.


Три големи пловдивски здравни заведения отказаха да изготвят експертиза на Хинкова с аргумента, че са прекомерно заети. Тогава съдът задължи д-р Светлозар Спасов да се заеме с това. Той моли 40-годишната поетеса да се свърже с него, за да й направи гинекологичен преглед и да установи автентична ли е девствеността й или си е правила хименопластика.