Борисов освещава с дядо Николай, Тотев и Зико новата зала в Пловдив

Мисия Пловдив

06-11-2015, 12:09

Снимка:

©1kam1.com

Автор:

Пловдив Утре

Всичко от Автора

Идването на премиера в града на тепетата не е случайно, коментират гербери

Освещаване на новата спортна зала в Пловдив се очаква днес след обяд, когато специално ще пристигне премиерът Бойко Борисов, научи "24 часа". С визитата си той щял да представи новият областен управител Здравко Димитров-Зико, който напуска парламента и се връща в Пловдив. Очаква се да заеме новия пост в понеделник, а сегашният губернатор от ГЕРБ Розалин Петков се връща като заместник-кмет в общината при Иван Тотев.


В средите на ГЕРБ се говори, че идването на Борисов в града на тепетата не е случайно. Целта била да заздрави редиците в партията и да накара Тотев и Димитров да заровят томахавките и да работят заедно. На местните избори двамата бяха съперници, като Зико бе подкрепен от реформаторите. Димитров обяви, че е готов да работи с Иван Тотев както преди.


В знак на новата дружба те щели да осветят заедно новата спортна зала. Водосветът щял да бъде извършен от митрополит Николай в присъствието на Борисов. Залата беше открита на 30 август, тогава премиерът не можа да присъства, тъй като на излитане от Варна самолетът се повреди, но я ръзгледа по-късно.