Мария Грънчарова с кавър и нов клип на песента ТИ-РИ-РИ-РАМ

БГ Музика

13-11-2015, 10:51

Снимка:

AMG

Автор:

AMG

Всичко от Автора

Още по Темата:

Мариус Куркински представя комедиен спектакъл в "Арена Армеец"

Музикалният проект беше представен на стилна премиера

Певицата Мария Грънчарова представи нов бийт и ново видео към незабравимия хит на Мариус Куркински ТИ-РИ-РИ-РАМ. Премиерата на парчето се състоя на 11 ноември в столичното заведение High Club, а всички присъстващи бяха в дрес код „черно и бяло“. Изненадите за вечерта започнаха още от входа, където беше подредена стилна фотографска изложба с мейкинг кадри от процеса на заснемане на видеото.
Новата версия на песента е в съвсем различно чилаут звучене, по-бавно и чувствено, но лесно разпознаваемо. Кавърът на песента е дело на Георги Георгиев-Майката по музиката на „Тибетски сърца“, с текста на Мариус Куркински.
„Изключително приятно ми беше да я направя, защото мисля, че в това е смисълът на всеки кавър - не само да обнови звученето на едно класическо парче, но и да му вдъхне нов живот“, споделя Мария.
Новият видеоклип към ТИ-РИ-РИ-РАМ, решен в черно-бяла стилистика, е дело на топ-режисьора Васил Стефанов и неговия екип.
Концепцията за видеото идва съвсем непринудено и бързо. В него участват най-близките и проверени във времето приятели на Мария Грънчарова: Мага, Орлин Павлов, Ирра, Гала, Джуджи, Йоана Драгнева, Ина Николова, Христина Ванчева, DJ Борче, Светльо Димов, Любомир Ковачев, Ангелина Серафимова, арх. Красимира Серафимова, Гергана Додева, Анелия Павлова, Зоран, и не на последно място родителите на Мария Борислав и Светла Грънчарови. Във всеки кадър от видеото участниците държат в ръце мелничка за кафе – препратка към оригиналния клип на Мариус.
„Не съм изпитвала толкова силна емоция, както при заснемането на този клип, защото с тези хора прекарваме много време заедно. И всички бяхме много щастливи и истински се забавлявахме“, разказва поп певицата.
Освен участниците в клипа, промоцията уважиха много колеги и приятели на Мария, между които бяха Маргарита Хранова и Митко Кърнев от D2. Гостите се насладиха на черно-бели коктейли, приготвени от бейлис шоколад и черно-бели сладкиши.
Новото видео на Мария Грънчарова към песента ТИ-РИ-РИ-РАМ може да гледате тукСнимка на Деня

Щрихи от Плевен