Майката, която остави 11-месечното си бебе: Бях отчаяна! Нямаше къде да живея с детето

Крими

19-12-2015, 09:43

Снимка:

в-к Труд

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Прокуратурата образува досъдебно производство

"Бях отчаяна! Нямаше къде да живея с детето. Никой не ме подкрепя". Това сподели пред Нова тв Лидия Делева – майката, изоставила 11-месечната си дъщеричка пред жилищна кооперация в Пловдив.

33-годишната жена има още две по-големи деца, за които се грижи баба й, с финансовата подкрепа на майка й и на бащите. Бабата обаче бе категорична, че не може да отглежда повече "деца без бащи".

Свекървата на Лидия, в чийто дом жената живеела доскоро с малката Владислава и нейния баща, също не приемала снаха си и внучката си."В онази къща постоянно имаше скандали и побоища. Свекърва ми и девер ми постоянно настояваха мъжа ми да ме изгони, заедно с детето", разказа Лидия.Преди да се настани във въпросния дом, семейството живяло на квартира, но мъжът останал без работа и не можели да си позволяват да покриват разходите си.Лидия разкри още, че бащата на Владислава все още дори не я припознал.Майката отрича първоначално появилата се информация, че и друг път е изоставяла дъщеря си."Когато Влади беше на един месец, свекърва ми я завела при социалните и казала, че никой от семейството не иска да се грижи за нея. През това време аз бях отишла да видя другите си две деца", казва Делева.Снимка на Деня

Щрихи от Плевен