Масов бой с брадви, сатъри и стрелба е имало в с. Моравица до Мездра

Крими

27-12-2015, 11:23

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Един от кървавато меле е с опасност за живота

Масов бой с брадви и сатър е имало при стрелбата в мездренското село Моравица, съобщават  от пресцентъра на областната полицейска дирекция във Враца. Вчера около 19.20 в районното полицейско управление на Мездра е подадено съобщение от жител на село Моравица, че група от същото село, движеща се с джип, му отправя закани. Около 19.35 е получен сигнал на телефон 112 за прострелян човек, съобщава tribali.info.

На мястото екип на районното полицейско управление в Мездра е установил, че по-рано в селото е възникнал скандал, прераснал в побой между роднини и Ц.Т., всичките от Моравица. Пет човека нанасят побой с брадви самоделно изработен сатър над Ц.Т.

Петимата са преградили пътя и са спрели автомобила, с който се е движел Ц.Т. Свалили са го от шофьорското място на земята и са започнали да го налагат с брадви и сатър. В следствие на побоя Ц.Т. е получил разкъсно-контузни рани в областта на главата.На мястото са пристигнали още три автомобила, които са спрели поради мелето. При намеса в скандала П.Б.П. прострелва два пъти със законно притежавания си боен пистолет „ТТ” лицето И.Н. В суматохата и друг мъж Б.Б. е стрелял два пъти със законния си газов пистолет „Зораки”.

И.Н. е обслужен и стабилизиран в центъра за спешна медицинска помощ в Мездра. Впоследствие състоянието му се влошило и е транспортиран в болницата във Враца с опасност за живота.При огледа полицаите са намерили и иззели една брадва и сатъра. Бойният и газовият пистолет са предадени доброволно. Като причина за кървавия инцидент се посочва стара вражда между участниците.

Продължава работата по установяване на свидетели на случилото се.

В районното полицейско управление в Мездра са задържани пет човека. Започнато е досъдебно производство.