Фотоконкурс само за млади хора, посвещават на 3-ти март

Животът

26-02-2016, 15:02

Автор:

starazagorautre.bg

Всичко от Автора

Участниците да са от 14 до 29 години, е условието на организаторите

Фотоконкурс, посветен на 3-и март – Национален празник на Република България, организират от Младежкия общински съвет и Фондация "От любов към България", съобщават организаторите. В него могат да участват млади хора от 14 до 29 години. Желаещите трябва да изпратят индивидуална, семейна или групова снимка, направена пред някой от паметниците, посветени на Освобождението, които се намират в област Стара Загора. Участниците трябва да довършват и изречението "Свободата за мен е..."


Снимките трябва да бъдат публикувани в страницата на конкурса в социалната мрежа Facebook - Фотоконкурс "Да се поклоним пред героите", а под снимката да се изпишат трите имена и възрастта на участника /за груповите и семейни снимки се посочва едно лице за контакт/, както и името на паметника. Победителят ще бъде определен от броя на харесванията на изпратената от него снимка.


Наградите и за трите категории – индивидуална, групова и семейна снимка, са осигурени от Фондация "От Любов Към България". Крайният срок за публикуване на фотосите е 10 март, а победителите ще бъдат обявени на 14 март. Повече информация може да намерите в страницата на конкурса.