Зарадваха дами от Дисевица с цветя и билети за концерта на Веселин Маринов

Изненадата направи депутатът Владислав Николов

Спазвайки традицията, и тази година на осми март народният представител Владислав Николов и областен координатор на ПП ГЕРБ и Христослав Михайлов, член на общинското ръководство на партията и общински съветник, изненадаха приятно жените от село Дисевица.

"Благодарен съм, че ви има, защото без силната подкрепа на българските жени, за нас мъжете животът щеше да е много по-труден и далеч не толкова красив и емоционален”, каза Владислав Николов, обръщайки се към дамите от третата възраст, събрали се да отбележат заедно осми март.

Посещението на депутата от ГЕРБ и общинския съветник бе прието изключително топло и приятелски. "Единствено, ГЕРБ, ни засвидетелства такова уважение на празниците”, отбелязаха жените и поздравиха гостите с акапелно изпълнение на български народни песни.

И за да е незабравим празника Владислав Николов обеща на дамите билети да концерта на Веселин Маринов през април.

Николов и Михайлов изразиха специално уважение към работата и всеотдайността на учителките в детската градина и местното училище. "Работата ви е изключително благородна и това е поредното доказателство, че освен красиви и умни, българските жени са прекрасни професионалисти”, отбеляза Владислав Николов.

Той и общинският съветник Христослав Михайлов пожелаха на дамите дръзновение и бъдещи успехи, информират от пресцентъра на ПП ГЕРБ.