Илиана Раева с благодарствено писмо до Кралев и Боримиров

Министърът на спорта и Даниел Боримиров помагат за лечението на Михаела Маевска

Огромни благодарности за министър Кралев, поднесе в профила си в социалната мрежа фейсбук председателят на БФ Художествена гимнастика Илиана Раева.
Ето и пълния текст:

БФХГ и лично Председателят г- жа Илиана Раева изказват своята огромна благодарност на министъра на младежта и спорта г-н Красен Кралев за светкавичната реакция и съдействие за финансирането за предстоящата операция на капитана на ансамбъла Михаела Маевска.
Вчера, по време на изиграването на съчетанието с 5 ленти на Световната купа в Песаро, Михаела Маевска получи контузия,която наложи прекратяване на участието на ансамбъла в състезанието. Независимо от силните болки и контузия на Михаела, тя успя да изиграе докрай композицията и момичетата спечелиха бронзов медал.
Илиана Раева е уведомила веднага министъра на спорта, който е казал, че ще направи всичко необходимо за бързото възстановяване на състезателката. Днес, след среща на министър Кралев и Илиана Раева е била изпратена исканата сума за операцията от Германия и в четвъртък Михаела Маевска заедно с доктора на отбора ще пътува за Мюнхен.
Припомняме, че преди четири години същия доктор оперира другото коляно на Михаела Маевска и тя успя да се възстанови за много кратко време като не пропусна нито едно състезание.
Президентът на БФХГ Илиана Раева изказва своята благодарност и на Даниел Боримиров, който и преди четири години, и сега съдейства за бързото насрочване на операцията!
Да пожелаем успешно и бързо възстановяване на нашето "златно момиче" Михаела!