100 % салса и купон с Калин Вельов и латино групата „Тумбаито” в White bar

Пловдив Лайф

14-04-2016, 14:46

Снимка:

plovdivutre.bg архив

Автор:

plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Този петък White bar на хотел "Лайпциг" отново ще бъде арена на забавления и приятели жадни за салса, партита и нови запознанства.
Утре вечер специално за всички почитатели на горещите ритми в Белия бар ще гостува Калин Вельов и TUMBAITO Combo. Латино бандата ще изпълни любими песни от Куба, Пуерто Рико и Клоумбия. Феновете на салса музиката ще чуят и парчета от албума на Тумбаито със стари БГ шлагери в латино вариант.
Групата изпълнява 100% танцувална салса и има зад гърба си концерти със световно известните Jimmy Bosch, Herman Olivera и Frankie Morales, както и участия в клубове на международни салса фестивали в България, Румъния, Турция, Македония и Кипър.
През изминалата година група издаде свой албум с латино кавъри на най-популярните български песни от 60-те и 70-те години, аранжирани в латино версии от Тумбаито. Сред тях са "Ропотамо", "Нетърпение", "Една Девойка ме Попита", "Урок по Танци", "Болката от Ляво", "Тъмнокосо Момиче", "Сбогом Море", които са присъствали в челните позиции на музикалните класации на български електронни медии.

Купон, танци и салса - всеки петък мястото е само едно White bar на хотел "Лайпциг".
Позитивна енергия, усмихнати лица и горещи танци, са ключа към доброто настроение в White bar - вашето място за забавления с приятели в Пловдив.

 

.