МС се събра в Бургас за сватбата на министър Лукарски и Ива

Бургас Лайф

21-05-2016, 20:27

Снимка:

снимка, burgasinfo

Автор:

Светлина Еленова

Всичко от Автора

Още по Темата:

Министър Лукарски: Турски фирми оглеждат Бургас за мащабни инвестиции

Церемонията по венчавка извърши кметът Димитър Николов

Примерът Бойко Борисов, министри от кабинета и представители на политическия елит се събраха тази вечер в Бургас за сватбата на министъра на икономиката и председател на СДС - Божидар Лукарски и съпругата му Ива Йрданова.

Двамата си казаха „да” тази вечер в изискан петзвезден хотел на морския бряг в Бургас.  Венчавката на младоженците извърши лично кметът Димитър Николов.

Сред специалните гости на тържеството бяха премиерът Бойко Борисов,  първите, които пристигнаха за церемонията бяха вицепремиерът Меглена Кунева, министърите на спорта Красен Кралев, на външните работи Даниел Митов, на регионалното развитие Лиляна Павлова, която беше в компанията на малка шаферка, на финансите Владислав Горанов, на транспорта Ивайло Московски. Тържеството уважиха и заместник-председателите на СДС, както и много народни представители от упрвляващата партия.

Десетки други вип гости премнаха с автомобилите си към подземния паркинг на хотела, а от там незабелязано за медиите и към мястото церемонията в градината на морския бряг.