Цветан Цветанов ще открие днес Четвъртата политическа академия на Жени ГЕРБ в Албена

Началото но форума е от 9:00 часа в хотел „Примасол Ралица Акваклуб

Женската организация на ГЕРБ ще проведе четвъртата си политическа академия в хотел „Примасол Ралица Акваклуб“ в курортен комплекс Албена, област Добрич на 04 и 05 юни 2016 година /събота и неделя/. На събитието ще присъстват близо 200 дами от областните структури в цялата страна. Форумът ще се проведе в четири модула – „Законодателство “, „Политика и управление“, „Управление и развитие на основни секторни политики“ и „Жените в управлението и политиката на вземане на решения“.  Академията се организира съвместно от Сдружение „Граждани за европейско развитие на България“, Жени ГЕРБ и фондация „Ханс Зайдел“.

Четвъртата политическа академия на Жени ГЕРБ ще бъде открита от председателя на Парламентарната група на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов, председателя на ЖГЕРБ и народен представител Ирена Соколова, областния координатор на ГЕРБ-Добрич и депутат Румен Иванов и Богдан Мирчев – представител на фондация „Ханс Зайдел“. Лектори на форума ще бъдат министърът на труда и социалната политика Зорница Русинова, министърът на енергетиката Теменужка Петкова и министърът на туризма Николина Ангелкова.

Своите презентации ще представят и председателят на Комисията по правни въпроси Данаил Кирилов, председателят на Комисията по здравеопазване Даниела Дариткова, председателят на Комисията по образование и наука Милена Дамянова, зам.-председателят на Комисията по бюджет и финанси Диана Йорданова и зам.-председателят на Комисията по труда, социалната и демографската политика Светлана Ангелова.

Откриването на форума е днес от 9:00 часа в хотел „Примасол Ралица Акваклуб“ във ваканционно селище Албена.