Владимир Карамазов, Захари Бахаров и Юлиан Вергов днес са в Добрич

Добрич Лайф

06-06-2016, 09:33

Автор:

DobrichUtre.bg

Всичко от Автора

С постановката „ART”

Постановката на Сатиричния театър „Арт” от Ясмина Реза ще гостува в Концертна зала „Добрич” тази вечер от 19.00 часа. Преводът е на Красимир Мирчев, постановката на  Антон Угринов. Участват: Владимир Карамазов, Захари Бахаров и Юлиан Вергов. Сценография Никола Тороманов, музика - Калин Николов, фотограф - Калин Николов. Копродукция с “THREE BEARS Entertainment ltd”.

Обикновено съперничеството за хубави жени е поводът за напрежение в мъжките приятелства. Но не такъв е случаят с Марк, Серж и Иван. Най-неочаквано закупуването на модернистична картина провокира поредица от откровения между дългогодишните приятели. Дали все още ги забавляват едни и същи неща? Допълват ли се все така взаимно като трио? Умеят ли след толкова години да уважават избора на другия?
Търсейки баланса между откровение и лицемерие в името на дружбата, тройката приятели се забърква в комични обяснения.
“Аз, Владо, Юли и Захари – вероятно няма да направим най-добрата версия на “Арт” на земята, може би няма да бъде и най-модерната, но аз знам, че това представление ще се различава от всички останали представления на “Арт”, които се играят или са играни. И то ще се различава в едно. Само в едно, но струва ми се на мен, нещо много важно, много ценно. Тази вечер вие няма да гледате трима актьори на сцената, а трима приятели…”