Иван Вуцов: Гонзо може да бъде заменен от Наско Сираков или Андрей Желязков

Това, което прави Тонев с тази оставка, не са добри неща

Бившият футболист и треньор на Левски Иван Вуцов коментира катаклизмите при "сините" в последните дни и обявената отдавна на председателя на Управителния съвет на клуба Иво Тонев. Вуцов заяви, че е против подобни промени в клуба, но подчерта, че не би съжалил, ако спортният директор Георги Иванов си тръгне.

"Не ме е яд за него. Той отдавна трябваше да свърши тази работа и да подаде оставка. При него са само приказките, докато при Иво Тонев е друго. Има хора, които да заменят Георги Иванов - Наско Сираков или Андрей Желязков.

Мисля, че това, което прави Иво Тонев с тази оставка, не са добри неща. Тези промени не са необходими в момента на Левски. Нека мине следващият сезон пък тогава да преценява. Не може да оставя така недовършена работата си. Аз мисля, че Иво има необходимите качества, за да направи така, че Левски да изглежда по-добре като клуб.

"Не знам защо се правят тези неща. При всички положения това няма да се отрази никак добре на отбора, ако, разбира се, се стигне до промени. Още един път го призовавам да остане, докато свърши новото първенство, а след това да си прави сметка дали ще продължи или не. Не ги разбирам тези неща да казва "Хайде, гледайте си работата, ето я оставката". Не знам дали феновете ще го подкрепят, но за мен е нужно Иво да остане. Кой ще дойде вместо него?! Не трябва да се правят панаири", коментира Вуцов пред "Тема Спорт".Снимка на Деня

Красотата на парк "Кайлъка"