Район Младост с конкурс за най-добре поддържано междублоково или дворно пространство

Мисия София

16-06-2016, 00:08

Снимка:

parkove.bg

Автор:

Мила Иванова

Всичко от Автора

Млад, модерен, мъдър... и красив! - кампания на Столична община - район Младост

Столична община-район "Младост" обявява конкурс за най-добре поддържано междублоково или дворно пространство. Предизвикателството, което районната администрация отправя към своите съкварталци е с цел ангажиране на всички жители в опазнаването на околната среда.

Кой може да кандидатства?

В конкурса могат да се включат всички жители на територията на район "Младост" ( вкл. ж.к. "Полигона" и кв. "Горубляне").

Условия и начини за кандидастване:

Полагате ли често усилия, за да поддържате по-приятна и уютна среда пред вашия дом? Смятате ли, че можете да бъдете пример за всички останали живущи?

Кандидатствайте!

-Консултирайте се с останалите живущи във Вашия вход.

-Упълномощете Вашия домоуправител, той ще бъде капитанът на отбора Ви. Ако живеете в къща, всичко е във Ваши ръце.

-За да кандидатствате, всеки домоуправител трябва да попълни заявление в свободен текст, като задължително бъде посочен адреса и последните дейности, които са били извършени за облагородяване на средата. Не забравяйте да приложите снимки на вашето красиво пространство.

-Този набор от документи трябва да бъде изпратен в срок до 20.07.2016 г. на е-майл адрес -mlad.krasiv@abv.bg или подаден в деловодството на СО-район "Младост" до отдел "Екология".

 -В края на всеки работен ден ще бъдат споделяни снимките на всички участници на фейсбук страницата - "Столична община - район "Младост".

След изпращане на документите, в най-кратък срок създадена за целта комисия ще провери достоверността на подадената от Вас информация.

За победителите в конкурса Столична община - район "Младост" ще осигури паркова мебел и цветя.