Хит в Мрежата: Пародия с голия клип на Кание Уест (+18 видео)

Скандалното видео към песента „Famous“ на Кание Уест вече си има своя пародия

Пародия на Джъстин Бийбър , Крейг Дейвид и останалите звезди в "голия" клип на Кание Уест се превърна в хит в интернет. Клипът се появи на 6 юли и вече е гледан над 2,8 милиона пъти.

По-рано, Уест пусна клипа си Famous клип, който включва голи двойници на знаменитости като Джордж Буш , Доналд Тръмп , Риана , Крис Браун, Тейлър Суифт, Ким Кардашиян, Амбър Роуз, Кейтлин Дженър, Бил Кросби, Рей Джей, Ана Уинтор. Видеото е откровен кич, но това е типичният стил на Кание, който смята, че налага нови стандарти в шоубизнеса, рекламата и модата.

Предупреждение, видеото показва голота (18+)

В отговор на клипа на Кание бе заснет пародиен клип с облечени звезди. В допълнение към Бийбър, и Дейвид във филма участват Шерил Кол, Ник Джонас, Меган Трейнър, Карли Рае Йепсен и други изпълнители и артисти. За разлика от оригиналния филм, в пародията участниците не мълчат, а говорят.

Видеото на Кание вероятно ще се нареди сред най-скандалните музикални клипове на годината.

В него Уест е решил да пресъздаде картина на художника Винсънт Дезидерио, замествайки лицата от портрета му с тези на световни знаменитости. Част от тях - силно недолюбвани от Кание, а други дори са членове на семейството на благоверната му съпруга. Най-бруталната част от клипа е, че плътно до Кание лежи чисто голата Тейлър Суифт. Припомняме ви, че преди години Уест открадна звездния миг на кънтри певицата, която вече се изявява в поп жанра.

Той буквално се качи на сцената, грабна наградата от ръцете й и заяви, че Бионсе заслужава приз за най-добър клип, а не русокосата прохождаща певица. Двамата години наред не си говореха, но наскоро уж оправиха отношенията си.