"Говорещия с кучета" ще говори за кучета в "Арена Армеец"

Общество

05-08-2016, 14:52

Снимка:

Loud Concerts

Автор:

Иван Гергов

Всичко от Автора

Още по Темата:

National Geographic пуска “Explore Bulgaria”

Снимка на нощен Пловдив спечели в конкурс на National Geographic

Сизър Милан, известен като "Говорещия с кучета" и водещ на едноименното предаване по National Geographic ще гостува в София през март 2017 г. В столицата Милан ще представи  шоу-демонстрация на живо,  в което ще сподели уникални техники за създаване на балансирана и спокойна връзка между стопаните и техните любимци, съобщават организаторите на събитието Loud Concerts. Шоуто, което ще се проведе в зала "Арена Армеец" на 23-ти март 2017 г. е част от европейската обиколка нана “Говорещият с кучета” която включва 15 локации в 10 държави.

По време на шоуто си в София Милан ще говори по теми като как да постигнете по-добри и щастливи взаимоотношения с вашето куче, каква роля играят инстинктите при формирането на поведението на човека и кучето и как да разчитате кучешкия език на тялото, за да решавате поведенчески проблеми, споделят още организаторите. В демонстрациите ще участват подбрани български кучета, като всеки желаещ стопанин ще може да запише любимеца си. Информация за кастинга ще има на по-късен етап.

“За мен е огромна чест, че съм поканен отново в Европа и очаквам с нетърпение да споделя опита си за създаването на щастливи и здравословни взаимоотношения с кучетата“, споделя самият Милан. “Вярвам, че ако сте отворени за това да научите как да разчитате инстинктите и как енергията ви влияе на вашето куче, ние всички ще имаме страхотни взаимоотношения в кучетата си”, допълва той в цитат, публикуван в сайта на организаторите на събитието.

Предстои да бъдат пуснати билети за шоуто в мрежата на Eventim, като цените на пропуските ще варират от 59 до 145 лв.