Церсей няма шансове в сезон седем на „Троновете“

Медиите предричат какво ще се случи догодина в „Игра н тронове“

След края на шестия сезон на сериала "Игра на тронове" медиите и феновете на предаването започнаха да градят версии за това, което ще се случи в седмия сезон. Своите предположения направи и списанието Hollywood Reporter.

Според изданието, в следващия сезон на "Игра на тронове" ще се радваме на неизбежната конфронтация на кралиците – Денерис Таргериан и Церсей Ланистър, след като "майката на драконите" най-накрая стигне до Вестерос. Предполага се, че Церсей няма шанс да оцелее.

THR също прогнозира конфронтация между северните крале - бившият командир на Нощен Страж Джон Сноу и Нощният Крал - господар на Белите бродници. Изданието не изключва, че високата стена, която предпазва Вестерос ще падне.

Списъкът на възможните събития в седми сезон също включва нова среща на представителите на рода Старк (Джон Сноу и Санса Старк вече се е срещнаха в шестия сезон, докато Аря и Бран Старк не са се върнали в Зимен хребет), и събирането на Ланистърите (като се вземе предвид, че Тирион Ланистър се връща към Вестерос с армията на Денерис Таргариен, където са брат му и сестра му).

В допълнение, списанието с нетърпение очаква срещата на Денерис и Джон Сноу, които, както се оказа са роднини. Предполага се, че роля ще изиграе и Цитаделата, където пристигна приятелят на Сноу Самуел Тарли (Сам от Нощен Страж).

Списанието припомня, че в началото на седмия сезон на сериала може да излезе и дългоочакваната книга на Джордж Р. Р. Мартин "Ветровете на зимата" с нови подробности.

По-рано изданието TechInsider направи списък с най-шокиращите убийства на героите от сериала "Игра на тронове". Листата се състои от 43 имена.