Джъстин Бийбър изтри Инстаграм акаунта си (снимки)

Писнало му от хейтърите в социалната мрежа

Канадската поп звезда Джъстин Бийбър изтри своят Инстаграм акаунт след многото негативни коментари от потребителите, според BuzzFeed.

Причината за ненавистта на потребителите се крие зад съвместните снимки на певеца със 17-годишата манекенка София Ричи. Потребителите разкритикуваха Бийбър за този избор и отбелязаха, че тя е твърде млада и грозна, и затова не е подходяща за музиканта.

Това предизвика поп певецът да вземе крайни мерки. "Изтривам Инстаграм акаунта си, ако не спрете този поток от омраза. Това излиза от контрол, ако наистина сте мои фенове, трябва да приемате хората, които харесвам.", пише Бийбър.

След това съобщението към гневните коментатори се присъедини и бившата му приятелка Селена Гомес, която каза, че ако Джъстин иска да спре вълната от гневни коментари, просто трябва да спре да публикувам снимки с Ричи.

Не издържайки под мощния хейтърски натиск начело с Гомес, тийн идолът реши да изтрие профила си в Инстаграм, което е причини доста противоречива реакция сред потребителите на социалната мрежи. Някои започнаха да се извиняват и да молят Бийбър да се върне "обратно при тях." Други не могат да си обяснят защо изтриването на акаунта на артиста предизвиква такъв резонанс.

София Ричи