Медалистката ни Мирела Демирева и Линда Зечири тръгват от Рио днес

Последната група български спортисти ще напусне олимпийското село в Рио на 24 август, сряда

Две български състезателки си тръгват днес от Рио с предпоследната група от нашата делегация, която ще напусне олимпийското село. Заелата 9-о място в бадминтона Линда Зечири ще лети за България с полет през Рим, който се очаква на Терминал 2 на Аерогара София в понеделник, 22 август, в 18.05 ч. българско време.

Сребърната медалистка в скока на височина Мирела Демирева ще лети директно до Амстердам, където със своя треньор Маринус Маркус Якобус ван Лювен продължават подготовката и участието си в 2-3 турнира до края на сезона.

Последната група български спортисти ще напусне олимпийското село в Рио на 24 август, сряда. Част от тях - петобоецът Димитър Кръстанов и петимата борци в свободния стил Владимир Дубов, Борислав Новачков, Георги Иванов, Михаил Ганев и Димитър Кумчев ще летят през Рим с полет, който се очаква на Терминал 2 на Аерогара София в четвъртък, 25 август
около 18.25 ч. Малко по-късно същата вечер трябва да пристигнат и състезателките по художествена гимнастика, които летят с полет през Франкфурт, очакван на Терминал 2 на Аерогара София около 19.50 ч.