М. Гигова: Ансамблистките ни заслужено се изкачиха на подиума на победителите

За всичко това се изискват воля, силен дух, талант, устойчивост, лична отговорност за това, което правиш- общо взето може да се каже - пълна отдаденост

Мария Гигова, която е член на ФИГ е поздравила Илиана Раева, треньорите, целият екип подготвил гимнастичките за Олимпиадата в Рио и самите тях, за невероятния начин по който се справят с предизвикателствата, сподели Раева в социалната мрежа Фейсбук.

"Всички преминаха през едно от най-тежките състезания. Само тези, които са се потопили в атмосферата на една Олимпиада, могат да усетят огромното психическо натоварване, ежеминутно напрежение, персоналната отговорност и разбира се силното желание да победиш. За всичко това се изискват воля, силен дух, талант, устойчивост, лична отговорност за това, което правиш- общо взето може да се каже - пълна отдаденост. Всичко това го притежават всички те. Нашите гимнастички преодоляха убедително олимпийската квалификация, за което заслуга има и Цветелина. За съжаление, тя не можа да се наслади на олимпийския медал, но борбата и да се възстанови е невероятна", споделя Мария Гигова.

Тя е поздравила и Невяна Владинова, като и пожелава  "красива спортна кариера с много бъдещи успехи".

От своя страна , председателят на родната ни федерация Илиана Раева и благодари с много любов, заради спокойствието, силата и вярата, които чувства в нейно присъствие.

Благодаря ти, Мария! Maria Gigova Когато ти си в залата, аз винаги чувствам спокойствие, сила и съм изпълнена с вяра! Об...

Публикувахте от Iliana Raeva в 22 август 2016 г.