Женската организация на ГЕРБ генерира доверие и съпричастност, заяви Ирена Соколова във Варна

Организацията на Жени ГЕРБ генерира доверие, а каузите, зад които застава, срещат съпричастност сред обществото. Това заяви във Варна председателят на ЖГЕРБ и народен представител Ирена Соколова, съобщава пресцентъра на партията. Тя присъства на отчетното събрание, което организира женската структура на ПП ГЕРБ-Варна. Форумът започна с едноминутно мълчание в памет на областния клубен ръководител на ЖГЕРБ-Стара Загора Мариана Кръстева.

    В присъствието на около 70 дами от районните и общински структури на ЖГЕРБ във Варненска област Ирена Соколова оцени високо активността и инициативността на женската организация. „Доказали сме, че можем, че силните ни структури могат да работят за убедителната изборна победа на партията”, подчерта председателят на ЖГЕРБ. По думите й ПП ГЕРБ има безспорен ешелон от хора, които знаят как да си вършат работата и това личи от управлението на страната, от облагородяването на общините, от спечеленото вследствие на добрите резултати доверие. „Следващите избори трябва да укрепят постигнатите сигурност и стабилността в България”, категорична бе Ирена Соколова и призова организацията на ЖГЕРБ да бъде мобилизирана и за предстоящия президентски вот.

    В качеството си на областен координатор на ПП ГЕРБ-Варна кметът на морската столица Иван Портних благодари за подкрепата и пожела на организацията на ЖГЕРБ да се представи на предизборния спринт не по-лошо от дамите, които спечелиха медали на Олимпиадата.„Сигурен съм, че енергията и импулсът, които носят ЖГЕРБ ще дадат своите резултати и ще донесат успех на партията”, заяви Иван Портних.

    Дамската организация на партията приветства и депутатът и административен секретар на ПП ГЕРБ-Варна Павел Христов. Той поздрави ръководство на ЖГЕРБ за ентусиазма, с който работи. Като областен координатор на МГЕРБ-Варна народният представител Даниела Панайотова изтъкна отличното сътрудничество между партийните структури на младежите и жените. Парламентарният й колега д-р Руслан Тошев, който оглавява ГЕРБ-Одесос, подчерта, че в лицето на новото ръководство на ЖГЕРБ организацията успява да приобщи повече хора, включително и извън партията. Своята подкрепа към дамската структура заявиха и местни депутати от групата на ГЕРБ-Варна, които също присъстваха на отчетното събрание.

    Варненският представител в НИС на ЖГЕРБ и общински съветник Даниела Димова на свой ред благодари на Ирена Соколова за пълноценната съвместна дейност на всички нива. Тя посочи, че в областта има добре изградена дамска структура на партията, която е сплотена и работи всеотдайно. Димова изтъкна и позивите за организацията от проведените през изминалата година 4 политически академии на ЖГЕРБ.

    Областният клубен ръководител на ЖГЕРБ-Варна Йорданка Проданова обяви, че новите предложения за инициативи на организацията ще се разгледат до края на септември. Отчетът за дейността на ЖГЕРБ-Варна през последната година беше представен от Нели Вълева, областен организационен секретар на дамска структура на партията.