Даниела Панайотова и Георг Георгиев наградиха призьори в студентска академия

Спорт

29-08-2016, 11:48

Снимка:

ПП ГЕРБ

Автор:

DobrichUtre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Над 400 студенти се включиха в Летния университет в Албена

На 14-ото издание на летния университет на НПСС

Народните представители от ГЕРБ Даниела Панайотова и Георг Георгиев наградиха призьорите в 14-ото издание на летния университет на Националното представителство на студентските съвети в Република България (НПСС). Академията се проведе в курорта Албена.

Официални гости на тържествената церемония бяха също евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков, Галя Василева – член на националното ръководство на МГЕРБ и Лилия Христова - директор на дирекция „Образование и младежки дейности” в община Варна. Христова бе отличена със специален приз за принос в развитието на летния университет на НПСС.

Гостите на тържествената церемония връчиха медали и шампионски купи на студентите, класирали се от първо до трето място в общо десет вида спорт - плажен футбол, волейбол, стрийтбол, тенис, плуване, лекоатлетическа и плажна щафети, дърпане с въже, плажен крос и трибой. В надпреварите се конкурираха над 400 младежи от цялата страна. По-рано академията бе  открита с публична дискусия, озаглавена „Студентските съвети – стъпало по пътя и ролята на студентите в процеса на вземане на решения”, с модератор  Марица Гърдева - общински съветник от ПП ГЕРБ-Варна, председател на ПК „Търговия, туризъм и рекламна дейност“ към ОбС-Варна. 

По време на награждаването народният представител Даниела Панайотова пожела на студентите да пренесат шампионския дух във всички сфери на обществения живот.