Най-мащабният за Пловдив бизнес форум за иновации започва днес

Мисия Пловдив

09-09-2016, 11:46

Снимка:

wikimedia.org

Автор:

plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Тазгодишното издание на 3-дневната конференция „Бизнес под тепетата: Развитие, иновации, маркетинг“ се открива днес следобед. Той се подготвя от младежката организация JCI и е най-мащабният форум за иновации, организиран в Пловдив. Събитието ще продължи и през уикенда, като основната тема ще бъде свързана с най-успешните практики за създаване и маркетинг на дигитални иновации.

Такъв тип събитие се провежда за първи път на територията на града. Конференцията ще се провежда изцяло на английски език, заради мултикултурния си характер и чуждестранни гости. Като акцент на събитието организаторите са подготвили невероятно интересни интернационални лектори, които ще предадат максимално много от знанията на присъстващите.

Лектори от държави като Англия, Португалия, Израел ще споделят опита си в тридневното събитие, съобщи един от организаторите от JCI Пловдив Петър Дяксов и подчерта важността на иновациите в съвременния свят. Освен впечатляващата лекторска програма, участието на предприемачи от над 20 страни би било чудесна възможност за създаване на полезни контакти и споделяне на опит.

В съпътстващата програма прави впечатление днешното нетуъркинг парти и утрешната официална гала вечеря. За привържениците на иновативния туризъм има подготвени търсене на съкровище – тур из Пловдив, и дегустации на вино в Старосел. Заедно с лекциите, това са само част от многобройните начини, чрез които организаторите са се погрижили участниците в събитието да извлекат максимално много знания и добри преживявания.