Министърът на отбраната Николай Ненчев: „Интендантско обслужване” ЕАД е стабилно и има ясна перспектива

Общество

10-09-2016, 14:24

Снимка:

Министерстви на отбраната

Автор:

Галя Иванова

Всичко от Автора

Министър Ненчев благодари на служителите в дружеството за усилията и доверието

„На 60-годишния юбилей на „Интендантско обслужване” мога да кажа, че дружеството е стабилно и има ясна перспектива“. Това каза министърът на отбраната Николай Ненчев днес, 10 септември, в град Калофер на церемонията по повод годишнината от създаването на „Интендантско обслужване” ЕАД.
Министър Ненчев благодари на служителите в дружеството за усилията и доверието. По думите му, въпреки кризисните моменти, днес, са гарантирани спокойствието, работата и бъдещето на работещите в „Интендантско обслужване”. По повод празника министърът на отбраната Николай Ненчев връчи плакет на Министерството на отбраната на директора на дружеството Емил Ботов.
„Дружеството ни е способно да отговори на потребностите на нашите клиенти и на изискванията, които ни се възлагат от принципала в лицето на Министерството на отбраната“, каза на церемонията директорът на „Интендантско обслужване” ЕАД Емил Ботов, като благодари на министър Ненчев за подкрепата.
На годишнината на „Интендантско обслужване” ЕАД присъстваха още постоянният секретар на отбраната д-р Добромир Тотев, директорът на служба „Военна полиция“ бригаден генерал Борислав Сертов, командирът на 61-ва Стрямска механизирана бригада бригаден генерал Груди Ангелов, генерали и офицери, заместник-областният управител на област Пловдив Георги Пилев, кметът на град Калофер Румен Стоянов, жители и гости на града.