Д-р Христо Грудев от ГЕРБ-Пловдив област проведе открита приемна в Кричим

Новините

20-09-2016, 14:32

Снимка:

Пресцентър ГЕРБ

Автор:

plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Поредната открита приемна на народния представител от ПП ГЕРБ д-р Христо Грудев бе в офиса на партията в Кричим. На нея присъстваха също общинският ръководител Ангел Анев, общинският съветник и организационен секретар – Йордан Недев, Илия Цветков - член на ръководството в общинската структура, членове и граждани на град Кричим.

Срещата започна с  обсъждане на общи теми, сред които ситуацията в Европа. Отново бе засегната темата с бежанците, обстановката в съседна Турция и политическата обстановка като цяло.

Имаше питания докъде се е стигнало с гласуването на закона за казаните за ракия. Според дошлите на приемната старият закон е несъстоятелен и неработещ и в най-скоро време трябва да бъдат гласувани промените в парламента. На срещата бе обсъден и Законът за пътищата  в частта  му, касаеща зимните гуми и тяхната смяна.

Жител на Кричим  попита народния представител от ГЕРБ защо се  е „потулил въпросът, свързан с референдума за мандатност на изборна длъжност“. Д-р Грудев обясни, че ако въпросът влиза в конфронтация с Конституцията няма как да бъде придвижен за гласуване. Следващата открита приемна ще бъде на 17-ти октомври /понеделник/ от 18:00ч.