Женският ни национален отбор по волейбол тренира в "Булстрад Арена" в Русе

Спорт

21-09-2016, 15:37

Снимка:

Федерация по волейбол

Автор:

Русе утре

Всичко от Автора

Още по Темата:

131 русенци са прехвърлили само в НОИ осигуровките си за пенсия

Днес момичетата продължават с автобус към Пятра Нямц, Румъния

 

Женският национален отбор по волейбол на България тренира на 20 септември (вторник) вечерта в зала "Булстрад Арена" в Русе. Тимът ни спря да пренощува край Дунав на път за румънския град Пятра Нямц, където от четвъртък до неделя (22 - 24 септември) ще се проведе вторият турнир от предварителна група "Е" на квалификацията за Европейското първенство 2017 в Азербайджан и Грузия.

Волейболистките ни, водени от треньора Иван Сеферинов първо разгледаха откритата през миналата година "Булстрад Арена", която много им хареса. След това те имаха занимание в една от тренировъчните зали пред стотина привърженици. Тренировката бе открита за любителите на волейбола, като голяма част от децата се снимаха със състезателките. Днес националките продължават с автобус към Пятра Нямц, който се намира на около 400 км от Русе.

Припомняме, че"Булстрад Арена" е сред вариантите да приеме двубои от Световното първенство по волейбол за мъже през 2018 г., на което страната ни е домакин съвместно с Италия. Преди два дни делегация на БФВ, водена от президента Данчо Лазаров направи визита на залата.